OVERZICHT


In grootse ruimtes toch de intimiteit vastleggen. Dat is waar OTTI goed in is. Zodat je later op je gemak nog kunt nagenieten van al het spektakel van je evenement.


Herinneringen aan het ouderlijk huis en kunstcollecties zijn 2 voorbeelden van projecten waar ik met veel liefde aan werk. Misschien ook voor u? Uiteraard maakt OTTI hiervan ook een prachtig kunstboek.


OTTI voelt zich thuis op evenementen. Het is dan ook niet voor niets dat vele organisatoren van diverse beurzen haar steeds weer weten te vinden voor het maken van sfeer en actie foto's.

OTTI fotografeert een scala aan evenementen, zoals:

 

 

Fully Charged

Hiswa

Hiswa te Water

Huishoudbeurs

IBC

Integrated Systems Europe

Money 20/20

MRO Europe

NegenMaandenBeurs

 

 


OTTI neemt de tijd om de ruimte goed in te voelen zodat de foto's het juiste gevoel van de woning weergeven.


De momenten van liefde, troost en verbinding zijn prachtig om te koesteren als het stil wordt.


Reizen is en blijft OTTI's grote passie. Dat zie je ook terug in de liefde voor fotografie. En in de contacten met de bijzondere mensen die ze onderweg ontmoet.


Portretten worden het mooist als er tijd is om een klik te laten ontstaan. OTTI gaat graag net iets verder om het mooiste van de geportretteerde naar voren te halen.


WEBSHOP

 

Fotografie voor webshops. Eten, drank, meubels, interieurs, in de studio van OTTI of op lokatie. Met een gewenste achtergrond of vrijstaand.


Twee in één portret van familieleden. Heel speciaal om samen omgetoverd te worden tot een uniek kunstwerk.

Je blijft er naar kijken ...


OTTI doet deze opdrachten met veel plezier. Van woonhuizen, restaurants, kantoorruimtes tot vakantieparken.


Reizen blijft de grootste hobby. Daarom fotografeert OTTI graag op buitenlandse lokaties. Heeft u mooie sfeerfoto's nodig voor uw website of wilt u beelden die er meer uitspringen op Booking.com? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Zij gingen u voor:

BBI Travel - Noorwegen

Casa Barranco - Spanje

Monte do Peral - Portugal

Papagayo - Curacao