OTTI Fotografie


Wie is OTTI

Mijn naam is Marianne Ottemann, OTTI is al sinds tienertijd mijn koosnaam. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ik in 2004 met mijn eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf actief op diverse fronten. Zo kunt u bij OTTI terecht voor fotografie van o.a. eten, evenementen, herinneringen, interieurs, kunst, galeries, lifestyle, musea, (duo) portretten, reizen, uitvaarten en vakantieprojecten.

 

Met de Hoge Hotelschool als achtergrond en diverse masterclasses op fotografie gebied voel ik me als een vis in het water in de Horeca en in de kunstwereld. Fotograferen op kunstbeurzen is dan ook één van mijn specialismes, zie de beelden van de Art Amsterdam, de PAN of de Tefaf.

 

Naast de fotografie ben ik ook actief in de digitale ansichtkaartenwereld. Op de site staan links naar diverse winkels waar de kaarten gekocht kunnen worden.

 

Last but not least staan onder fotokunst de OTTI Originals.

De mooiste foto's uit OTTI's collectie als kunstobject voor bij u thuis of op kantoor.