DE MEEST WAARDEVOLLE HERINNERING VAN JE LEVENHet huis waar je opgroeide, met al die fijne herinneringen, blijft altijd in je hart.

Als je vader en/of moeder gaan verhuizen naar een andere woning of een verzorgingshuis en als het huis verkocht wordt, dan kan het erg waardevol zijn om een blijvende herinnering aan het ouderlijk huis te hebben. Precies zoals het altijd was met alle details die het huis zijn ziel gaven.

 

OTTI kan deze blijvende herinnering voor je maken. Afhankelijk van de grootte van het huis kan ze binnen enkele uren alle bijzondere plekken binnen het huis fotograferen. Heel anders dan de legere foto's van de makelaar. De ziel van het huis gevangen in een prachtig en professioneel fotoboek om altijd in gedachten terug te kunnen keren naar je eigen jeugd.

 

Startkosten bedragen 995,-- euro, exacte offerte in overleg. Bel me op +31 6 15243139 voor meer informatie.


THUIS

 

Mijn moeder heeft bijna 20 jaar met veel plezier in haar fijne appartement gewoond. Na haar overlijden wilde ik graag nog de mogelijkheid hebben om in gedachten naar huis te kunnen gaan.

 

Naar haar gezellige woonkamer, haar bijzondere kunstvoorwerpen, de knusse hoekjes en haar rommelige werkplek.

 

Het boek "THUIS" is voor mij een hele waardevolle herinnering. En niet alleen voor mij. Ook mijn zus en de kleinkinderen zijn hier heel erg blij mee. Ieder heeft zijn eigen boek om nu en later de mogelijkheid te hebben even "terug te gaan" naar ons huis, ons THUIS.


KUNST COLLECTIE / VERZAMELING

 

Het hele huis van BART hing vol met zijn kleurrijke schilderijen. Honderden stuks, geen stukje muur was onbedekt. Daar genoten hij en zijn vrouw intens van. Na zijn overlijden verhuist zij naar een verzorgingshuis. Hier was helaas geen plaats voor alle kunstwerken. Wat een verdriet!

 

OTTI mocht de hele collectie fotograferen en heeft er een echt kunstboek van gemaakt. Alle werken verzameld, prachtig per pagina weergegeven. En zo konden alle schilderijen toch mee verhuizen. En lag er iedere dag een andere pagina open van het grote koffietafelboek "BART".

 

En ieder familielid kon een eigen exemplaar bijbestellen ...


Vragen over de mogelijkheden van HERINNERINGSFOTOGRAFIE ...

Neem gerust contact met mij op.

Telefonisch via +31 6 1543139

of per mail via info@otti.nl

Ik help je graag!